Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Dag van de Wetenschap: zondag 27 november 2016

27 november 2016
Dag van de Wetenschap

De Dag van de Wetenschap vindt plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Op de Dag van de Wetenschap richten we de spots op álles wat met wetenschap en technologie te maken heeft. En geloof ons: dat is heel wat meer dan je - nu nog - denkt.

Enthousiaste wetenschappers uit tal van bedrijven, universiteiten, hogescholen, musea, doe-centra, sterrenwachten en onderzoeksinstellingen bewijzen het je graag. Ontdek alle activiteiten die ze voor jou in petto hebben op www.dagvandewetenschap.be . Bereid je voor op verrassende demonstraties, boeiende verhalen én leuke experimenten. Want niet alleen is alles wetenschap, iedereen is ook wetenschapper op de Dag van de Wetenschap!

De dag loopt van 10 tot 17u - al kleuren sommige activiteiten buiten deze lijntjes: je ontdekt hun uren op www.dagvandewetenschap.be. Daar lees je meteen ook wat er allemaal op de agenda staat en waar de activiteiten precies plaats vinden.

Voor iedereen valt er wel wat te beleven, zolang je maar een nieuwsgierige geest bent die zijn neus graag in andermans uitvindingen steekt. En ter geruststelling: op nieuwsgierigheid staat geen leeftijd. Er zijn dus activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Om zeker de juiste keuze te maken, staan de aanbevolen leeftijden op de website vermeld. De activiteiten voor kinderen van 1 tot 12 jaar kregen het Vlieg-logo.

De meeste activiteiten zijn gratis, maar voor sommige activiteiten met je reserveren en/of betalen. Ook deze informatie vind je op www.dagvandewetenschap.be.

Foto 
© Frederik Beyens
Locatie
Vlaanderen
Auteur