Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Science Comedy Night 2018

10 november 2018
Science Comedy Night in Technopolis

Op zaterdag 10 november is het eindelijk weer zover: dan vieren we de Internationale Science Center Dag! Ook dit jaar tonen we jou dat wetenschap en humor voor elkaar geboren zijn tijdens onze tweede Science Comedy Night. Kom naar Technopolis en lach je een breuk met comedy-toppers zoals Jeroen Baert, Henk Rijckaert, Begijn Le Bleu en Aniek Ivens. Een work-out voor brein en lachspieren dus!

 

De tweede Science Comedy Night op 10 november in Technopolis wordt opnieuw een wetenschappelijke topavond van formaat! Zeven kanjers van comedians serveren je wetenschappelijk verantwoorde humor, en kruiden af met geniale invallen en verrassende wendingen. Dit jaar experimenteren ze ook met een vleugje impro!


Nerd? Antinerd? Maakt niet uit. De Science Comedy Night is er voor iedereen. De mentale work-out op zaterdagavond traint je brein en stretcht je lachspieren. Je rot amuseren én slimmer buitengaan? Zo hebben we het graag bij Technopolis.


Welke toppers we strikten voor deze avond? Om er maar enkele te noemen: maker en uitvinder in z'n eigen kot Henk Rijckaert, "foute" vogelaar Begijn Le Bleu en evolutionair ecologe Aniek Ivens. Jeroen Baert, gewapend met niets meer dan zijn gevoel voor humor en een knappe knobbel à la Bruce Wayne, praat alles aan elkaar.

Tickets en info: https://www.technopolis.be/nl/fiche/evenementen/science-comedy-night-2018/

Let op: Enkel online ticketverkoop. Je kan geen tickets aan de kassa aankopen, dus wees er snel bij!

 

Foto 
Science Comedy Night 2018
Locatie
Technologielaan
n
2800 Mechelen
Auteur 
Doelgroep