Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

30ste editie (feesteditie!) Vlaamse Olympi@de van het Frans (Olyfran Vlaanderen)

Toegevoegd op 5 oktober 2016 door Mevr. Daisy Apiecionek

30ste editie (feesteditie!) Vlaamse Olympi@de van het Frans (Olyfran Vlaanderen)

Olyfran bestaat 30 jaar!!!

Olyfran, de Vlaamse Olympi@de van het Frans, viert dit jaar zijn 30ste verjaardag!  Een heuglijk feit voor een wedstrijd die over al die jaren al meer dan 150.000 deelnemers heeft gehad.

En om dit heugelijke feit extra in de bloemetjes te zetten organiseert Olyfran naast de bekende wedstrijd voor de 2e graad (JUNIOR), de 3e graad (MAX), een internationale variant (Tournoi Mondial) en een YouTube wedstrijd (voor iedereen), dit jaar ook een wedstrijd voor de 1ste graad genaamd CADET. Deze wedstrijd zal volledig plaatsvinden via internet. Raadpleeg de data op onze website!

Ook in deze categorie zullen er, zoals steeds bij Olyfran, leuke prijzen te winnen zijn.  Zo zijn er ook dit jaar verschillende taalstages (vanwege CERAN, ROELAND en CLIP), verblijven in Frankrijk (vanwege de Franse ambassade), Interrail treintickets (vanwege NMBS), citytrips naar Parijs of uitstappen naar Eurodisney (vanwege Interculturalis vzw), filmtickets (vanwege Kinepolis),… en nog zoveel meer te winnen.

Kortom, alle middelbare scholieren kunnen vanaf dit jaar deelnemen aan Olyfran en maken dus kans om geweldige prijs te winnen, maar denk eraan: “Deelnemen is belangrijker dan winnen!“

Wij willen de organisatie van Olyfran, zijn vele vrijwilligers, de sponsors, de deelnemers en iedereen die Olyfran een warm hart toedraagt via deze weg nog eens extra willen bedanken!  Op naar de 40!!!

Voor meer info, surf naar www.olyfran.org of www.interculturalis.org

Bijlage 
BijlageGrootte
PDF icon affiche_olyfran_druk_definitief.pdf2.95 MB
Foto 
logo 30ste editie Olyfran Vlaanderen

Promofilmpje 30ste editie Olyfran Vlaanderen

Universal access controls + text version video
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
No text version available.
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.