Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Gezocht! Sterke bachelor- en masterproeven

Toegevoegd op 30 april 2019 door Mevr. Elke De Winter

Haal alles uit je thesis

Zit er nieuws in een scriptie? Wij vinden van wel. Daarom gaat Scriptie vzw opnieuw op zoek naar de sterkste bachelor- en masterproeven van Vlaanderen. Doe mee met de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen tot 2.500 euro én/of heel wat persaandacht voor je werk.

Wie kan deelnemen?

Alle afstuderende bachelor- en masterstudenten van Vlaamse hogescholen en universiteiten die tussen 2 oktober 2018 en 6 oktober 2019 succesvol een eindwerk voltooi(d)en. Groepsscripties zijn ook welkom!

Wat kan je winnen?

Alle deelnemers maken kans op de hoofdprijs: de Vlaamse Scriptieprijs ter waarde van 2.500 euro. Daarnaast reiken we ook verschillende waardevolle deelprijzen uit, zoals:

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan door het eindwerk met een zelfgeschreven journalistiek artikel over het werk uiterlijk 6 oktober door te sturen via scriptieprijs.be

In de pers!

Dankzij mediapartners als Metro, De Morgen, Eos en Klasse en andere perscontacten verschijnen de artikels die de studenten schrijven op regelmatige basis in de pers. Recente voorbeelden zijn terug te vinden op de website en in onze Vlaamse Scriptiekrant.

Bekijk & deel de oproepvideo

Inschrijven

Auteur