Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

De inschrijvingen voor de 34ste editie van Olyfran (Vlaamse Olympiade van het Frans) zijn geopend!

Toegevoegd op 20 oktober 2020 door Mevr. Daisy Apiecionek

Logo Olyfran

Neem met je leerlingen (alle graden) deel aan Olyfran, test hun kennis van het Frans en maak kans op mooie prijzen (taalstages, , Interrailtickets, tablets, filmtickets…). Ook scholen maken kans op een schoolprijs (abo’s, stadsbezoeken, didactisch materiaal…).

Voor de 2de en 3de graad (behalve BSO) bestaat de wedstrijd uit 2 delen: een schriftelijke Startronde (in de eigen school) en een mondelinge Finaleronde (vanaf deze editie volledig online in de vorm van een videogesprek).

Voor de leerlingen van de 1ste graad en de leerlingen van het BSO (3de graad) is er de schriftelijke Enige ronde die volledig online verloopt (in de eigen school).

Creatieve klassen kunnen ook deelnemen aan onze YouTube-wedstrijd! Maak een filmpje om promotie te voeren voor Olyfran, de Vlaamse Olympiade van het Frans of voor het leren van Frans en maak kans op een heleboel filmtickets!

Voor meer info over de wedstrijd (data, reglement, wedstrijdverloop, prijzen…) surf naar onze website: www.interculturalis.org - Olyfran

Promotiefilm 34ste editie Olyfran

Universal access controls + text version video
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
No text version available.
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.