Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Laatste kans om in te schrijven voor de Vlaamse Scriptieprijs 2020

Toegevoegd op 24 september 2020 door Mevr. Elke De Winter

trofee

Scriptie vzw gaat opnieuw op zoek naar de sterkste bachelor- en masterproeven van Vlaanderen. Doe mee met de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen tot 2.500 euro én/of heel wat persaandacht voor je werk. 

 

Wie kan deelnemen?
Alle afstuderende professionele bachelorstudenten en masterstudenten van Vlaamse hogescholen en universiteiten die tussen 5 oktober 2019 en 4 oktober 2020 succesvol een eindwerk voltooiden. Groepsscripties zijn ook welkom.
 

Wat kan je winnen?
Alle deelnemers maken kans op de hoofdprijs: de Vlaamse Scriptieprijs ter waarde van 2.500 euro. Daarnaast reiken we ook verschillende waardevolle deelprijzen uit, zoals:


Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door het eindwerk met een zelfgeschreven journalistiek artikel over het werk uiterlijk zondag 4 oktober door te sturen via scriptieprijs.be

 

In de pers!
Dankzij mediapartners als Metro, De Morgen, Eos en Klasse en andere perscontacten verschijnen de artikels die de studenten schrijven op regelmatige basis in de pers. Recente voorbeelden zijn terug te vinden op de website en in onze Vlaamse Scriptiekrant.

 

Foto 
quotes
Auteur