Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon

Technopolis zoekt jongeren om nieuwe zone STEK vorm te geven

Toegevoegd op 17 september 2019 door Mevr. Sarah Wuytack

STEK

Technopolis is op zoek naar jongeren om vorm te geven aan STEK. Dat is een gloednieuwe zone in Technopolis voor creatieve denkers en makers van 14 tot 18 jaar. De workshopruimte is al, maar opdat de zone écht een “stek” of tweede thuis van en voor jongeren zou worden, is Technopolis op zoek naar een groep geëngageerde jongeren, een STEKPACK, om STEK helemaal naar hun wensen in te richten. Wie lid wil worden, kan zich nu kandidaat stellen via de website van Technopolis.

De workshopruimte, een belangrijk onderdeel van STEK, werd reeds in gebruik genomen door de eerste schoolgroepen. Om STEK te transformeren in de ideale plek om ook buiten de schooluren in te vertoeven, zoekt Technopolis een groep geëngageerde jongeren om de zone verder in te richten en invulling te geven.

Geïnteresseerde jongeren van 14 tot 18 jaar kunnen zich nu inschrijven voor de kick-off op 5 oktober om 13u30 in STEK. Daar krijgen jongeren te horen wat ze precies moeten doen om lid te mogen worden van de enige echte STEKPACK.

Join the STEKPACK

 

Foto 
STEK

Word jij lid van de STEKPACK?

Universal access controls + text version video
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
No text version available.
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.